"بسمالله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر واجعلنا من انصاره و اعوانه
به نام خداوندی که عدالت را مبنای آفرینش آسمانها و زمین و موجب قوام و صلاح امور انسانها قرار داد و آنها را به همکاری جهت خوبیها و اجتناب از بداندیشی، بدخواهی و دشمنی فراخواند.
خداوندی که پیامبران بزرگ خود همچون موسی، عیسی و محمدبن عبدالله که درود خداوند بر او باد و همهی مصلحان خداجو و خیراندیش جهان را به قیام در راه برپایی عدالت و تعالی انسانها رهنمون ساخت.
آقای رییس، عالیجنابان، خانمها و آقایان
ابتدا مراتب تشکر خود را از دبیرکل محترم و خرسندی خود را از حضور در جمع همکاران، روسای محترم کشورها و هیاتهای نمایندگی اعلام میدارم و تاسف خود را نسبت به حوادث غمبار کاظمین و توفان کاترینا ابراز داشته و با آسیب دیدگان و بازماندگان همدردی مینمایم.
سازمان ملل باید نقطهی اتکا و امید و مشارکت دولتها و ملتها و بستری جهت گفتوگو، تفاهم و همکاری در جهت تحقق صلح و آرامش جهانی باشد.
این رویکرد مستلزم آن است که:
1- عدالت در سازمان حاکم و بر مبنای منشور آن همهی اعضا از حقوق مساوی برخوردار باشند. قدرت یا ثروت بیشتر حق بیشتری برای هیچ عضوی ایجاد نکند.
2- اصول دموکراسی و اخلاق در همهی سطوح و ارکان سازمان حاکم و سازمان خود الگوی کاملی از حاکمیت این دو باشد.
3- سازمان ملل به وظیفهی خود در قبال بسط و تعمیق عدالت در سطح بینالمللی عمل نماید.
4- کشور میزبان حق بیشتری نسبت به سایر اعضا نداشته باشد و دسترسی به سازمان برای همه به آسانی صورت گیرد.
اگر اصول فوق به رسمیت شناخته شود آن گاه:
1- مهمترین چالش عصر ما فرسایش روحی انسانها به دلیل دوری نظامها از حیات معنوی و یکتاپرستی است. سازمان ملل باید دولتها را به گسترش معنویت و عشق به انسانیت رهنمون سازد. در این حالت تحقق اتحاد ملل را پایه گذاری کرده است.
2- پذیرش تئوری یکجانبه گرایی مساوی با نابودی کل ساختار سازمان ملل خواهد بود. لذا تمامی ساختار سازمان باید با حساسیت ویژه با ویروس مخرب یکجانبهگرایی مقابله نماید.
3- امروز امنیت روانی و زیستی ملتها بیش از گذشته به مخاطره افتاده است. یک جانبه گرایی، تولید و به کارگیری سلاحهای کشتار جمعی، فشارهای روحی، تهدیدات و تحمیل جنگ به ملتها به بهانهی ایجاد امنیت و رفاه برای برخی قدرتها، عملا مسوولیت سازمان ملل را برای استقرار شجاعانهی عدالت در همهی عرصههای جهانی و به نفع آرامش انسانها دوچندان کرده است. به گمان ما نمیتوان آسایش، صلح، امنیت و رفاه را در بخشی از جهان، به بهانهی جنگ، ناامنی، لشگرکشی، تبعیض و فقر در نقاط دیگر تامین کرد.
4- فلسفهی وجودی سازمان ملل بسط صلح و آرامش در جهان است، بنابراین تجویز اقدام پیشدستانه مبتنی بر ارزیابی نیتها و نه واقعیتها و رویکردی جنگ طلبانه به شکل مدرن، خلاف روح سازمان ملل و منشور آن است.
5- ترکیب شورای امنیت باید از توازن منطقی و دموکراتیک برخوردار شود و در صورت پذیرش اصل عضویت دایم تعدادی از کشورها، ترکیب قابل قبولی از نمایندگان همهی قارهها و تمدنهای عمدهی جهان به عنوان نمایندگان دایم شرکت کنند. این جانب مراتب تاسف خود را از این که بیش از 50 کشور اسلامی با جمعیتی بیش از یک میلیارد و 200 میلیون نفر و قارهی پراستعداد آفریقا هیچ نمایندهای در شورای امنیت ندارند و قارهی پهناور آسیا با تمدنهای کهن تنها یک نماینده دارد، اعلام میدارم.
6- سازمان باید در موقعیتی باشد که فارغ از اعمال نظرهای گزینشی میزبان، همهی دولتها، گروهها و تشکلهای مردمی از سراسر جهان بتوانند آزادانه به آنجا سفر کنند و بدون واهمه به گفتوگو بنشینند.
آقای رییس، عالیجنابان، خانمها، آقایان
به نظر ما تمام ملاحظات فوق آن گاه محقق خواهد شد که گفتمان حاکم بر مناسبات برخی از قدرتها از گفتمان خشونت، تبعیض و سلطه به گفتمان صلح و آرامش جهانی بر مبنای عدالت و معنویت از طریق گفتوگو، مهرورزی و احترام به انسانها تغییر یابد.
پیامبر عظیمالشان اسلام میفرماید: والاترین مرتبهی خردمندی، پس از ایمان به خدا، جلب دوستی مردم و نیکی کردن در حق همگان است. این نگرش حکیمانه به ما میآموزد که جهان یک پیکرهی واحد است که بیماری و جراحت هر عضو آن اسایش سایر اعضا را مختل میکند و به قول شاعر بزرگ ایرانی «بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار»
متشکرم
موفق و سربلند باشید"
ای خدا hard دلم format مکن field من را خالی از برکت مکن
option غم را خدایا on مکن file اشکم را خدایا run مکن
deltree کن شاخه های غصه را سردی و افسردگی را،هرسه را
jumper شادی بیا تا set کنیم سیستم اندوه را reset کنیم
نام تو password درهای بهشت آدرس e-mail سایتت سرنوشت
ای خدا ! روز ازل CAD داشتی mouse بود اما مگر pad داشتی
که چنین طرح 3D میزدی طرح خود بر روی CD میزدی
تا نیفتد bug در اندیشه مان تا که ویروسی نگردد ریشه مان
ای خدا ! از بهر ما ایمن فرست بهر دلهای پر آتش fan فرست
ایخدا ! حرف دلم با کی زنم help می خواهم که F1 میزنم
ترکیب MDMA یا 3 و 4 متیلن دی اکسی مت امفتامین که به نامهای اکستاسی، اکستازی، XTC ، E (ای) ،X (اکس) هم معروف است. در ایران به نام قرص شادی هم شناخته میشود. این ماده در 1914 در آلمان به عنوان کم کننده اشتها مورد استفاده قرار گرفت که به علت اثرات آن از رده مصرف خارج شد. در دهه 70 میلادی این دارو کاربرد مجدد یافت و در روان درمانی برای کمک به بیان احساسات بیماران استفاده شد که در 1984 با اثبات اثرات آن روی مغز حیوانات آزمایشگاهی، از رده خارج شد. در 1985 در آمریکا، مصرف آن ممنوع اعلام شد. در سالهای اخیر مصرف آن در آمریکا، در پارتیهای شبانه موسوم به Raves به شدت افزایش یافته است که باعث نگرانی دولت امریکا شده است. در دوره زمانی خاصی در اروپا، مصرف این مواد انرژی زا و شادی بخش برای کاهش مصرف سایر مواد مخدر مثل هروئین تشویق شده است بطوری که مصرف آن در اروپا در 1995 از 500 هزار قرص در سال به 30 میلیون قرص در دو سال بعد رسیده است.
2 درصد مردم امریکا حداقل یکبار این ترکیب را مصرف کردهاند. حداقل یازده و هفت دهم درصد دانشاموزان کلاس آخر دبیرستان در آمریکا یکبار “اکس” مصرف کردهاند مصرف این قرصها در ایران به خصوص در یکسال اخیر در پارتی های شبانه به شدت افزایش یافته است. جوانان تحصیل کرده و مرفه مصرفکنندگان اصلی این داروها هستند. لازم است عموم مردم و پزشکان با اثرات سوء مصرف این دارو آشنا شوند میزان مراجعه به اورژانسها در امریکا در اثر سوء مصرف این دارو به شدت افزایش یافته است. (از 1143 مورد در 1998 به 4511 مورد در سال 2000)
همچنانکه ذکر خواهد شد مشکل اصلی در مصرف این مواد عوارض مزمن آن میباشد. عوارض حاد مصرف بیشتر در مرتبه اول مصرف و در صورت تداخل با بعضی داروهای ضدافسردگی پیش می آید.
ترکیب شیمیایی
3 , 4 MethylendioxyMethAmphetamine ا N, Alpha, DiMethyl 1,3 Benzodiazoxide 5 Ethamine با فرمول C11H15N2O که بنامهای MDMA یا اکستاسی معروف است.
اپیدمیولوژی
میزان مصرف این قرصها در آمریکا به شدت میان جوانان و نوجوانان در حال افزایش است طبق آخرین آمار تعداد کسانی که برای حداقل یکبار از این ماده استفاده کردهاند بین دانشآموزان کلاس آخر دبیرستان در آمریکا از نه درصد به دوازده درصد افزایش یافته است. دو درصد از کل حمعیت ایالات متحده حداقل یکبار اکستاسی مصرف کرده اند.
نحوه اثر در مغز
آمینهای مغز – بویژه نوراپی نفرین و سرتونین نوروترانسی مترهای مسیرهایی هستند که کارشان بروز خلق است. با توجه به فرض که آمینی، کاهش عملکرد این آمینها باعث افسردگی خواهد شد و افزایش فعالیت آنها باعث بالا رفتن خلق میشود.
MDMA از طرقی که ذکر خواهد شد باعث افزایش خلق و احساس نشاط میشود.
فرضیه تاثیر MDMA (اکستاسی) بر مغز:
1 – افزایش آزادسازی سروتونین در سیناپسهای مغزی
2 – بلوک بازجذب سروتونین
3 – افت میزان سروتونین مغز
4 – اثرات غیرمستقیم بر میزان دوپاین مغز
درمان
برای درمان اعتیاد به این ماده به روان درمانی و کار سخت گروهی نیاز است. هیچ پادزهر (آنتیدوتی) برای مسمومیت با اکستاسی وجود ندارد. در صورت بروز علائمی مثل تب شدید، تشنج و تغییرات ضربان قلب (تاکی آریتمی)، درمان علامتی است. از ترکیبات ضد افسردگی وآنتیسایکوتیک برای درمان عوارض در روزهای پس از مصرف استفاده میشود.
واقعیت اکستاسی
اکستاسی باعث ایجاد عوارض مغزی در طولانی مدت میشود.
حتی یکبار مصرف اکستاسی باعث ایجاد عوارض در بلند مدت میشود.
خطر مرگ در اثر مصرف اکستاسی وجود دارد.
میزان مصرف آن در ایران بشدت در حال افزایش است.
اکثر کسانی که این قرصها را مصرف می کنند از عوارض ناشی از مصرف آگاه نیستند.